اردوی زیارتی قم- جمکران ویژه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در فضایی معنوی و معرفتی برگزار شد.
اردوی زیارتی قم- جمکران ویژه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در فضایی معنوی و معرفتی برگزار شد.
این برنامه که با ثبت نام و شرکت تعداد قابل توجهی از دانشجویان همراه بود صبح یکشنبه 1401/03/22 ساعت 6:30 آغاز و با عزیمت به شهر مقدس قم دنبال شد در ابتدای سفر با صرف صبحانه کار و همت گروهی جوانانه تجربه شد و در طی مسیر دانشجویان از مباحث معنوی و معرفتی بهره بردند. با ورد به شهر مقدس قم و تشرف به حرم مطهر حضرت معصومه(س) ابتدا فضیلت و آداب زیارت یادآوری و به صورت دسته جمعی زیارت بانوی کرامت صورت پذیرفت، در ادامه برنامه، دانشجویان به زیارت و خلوت انفرادی در حرم مطهر پرداختند.
بعد از تشرف به حرم مطهر توفیق حضور در مسجد تولیت جهت اقامه نماز جماعت ظهر و عصر نصیب شد و دانشجویان برای صرف نهار در رستوران ارگ سالاریه حضور یافته و در فضا و طبیعت مرفه آن به استراحت و صرف نهار پرداختند .
در ادامه برنامه اردوی یک روزه، با تشرف به مسجد مقدس جمکران و انجام اعمال این مسجد با فضیلت توسط دانشجویان، در فضایی آکنده از نور مهدوی در جوار مسجد مقدس جمکران با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین شمس در موضوع معارف مهدوی و نحوه تلاش جهت آمادگی برای ظهور امام زمان(ارواحنا له الفداه) برخی از ابعاد شخصیتی فردی جهت پیشبرد سازنده جامعه و رساندن آن به افق ظهور حضرت مهدی(ع) بیان شد.
در ادامه جناب آقای دکتر مومنی ها طی سخنانی با تقدیر و تشکر از همراهی دانشجویان و زحمات همکاران ، ابراز امیدواری کرد که برنامه های بیشتر با مشارکت دانشجویان محترم در دستور کار قرار گیرد. در پایان برنامه مسابقه جذابی به مناسبت دهه کرامت توسط حجت الاسلام و المسلمین جعفری اجرا شد.
لازم به ذکر است هدیه ای به رسم یادبود و نمک تبرکی حرم مطهر، توسط نهاد رهبری دانشگاه علامه طباطبائی به دانشجویان حاضر در اردو تقدیم شد و کاروان زیارتی، شهر مقدس قم را در غروب روز یکشنبه به مقصد تهران ترک کرد.
گزارش تصویری:
نظر دهید